top of page

Sierra Rose Creative Group

Public·177 members

Як обрати теплий верхній одяг для міжсезоння

В останні дні стало помітно прохолодніше, і я зрозуміла, що мій звичайний светр вже не справляється з вітром і ранковою прохолодою. Проблема в тому, що хочеться мати щось тепле, але водночас зручне для повсякденних справ і швидких виходів на вулицю. Я шукала варіанти, які можна легко поєднувати з джинсами, спідницями та навіть спортивним одягом, щоб не витрачати час на постійні примірки. Цікаво, хто як обирає свій теплий верхній одяг на перехідний період?

10 Views
Emma Collins
Emma Collins
10月31日

Щоб знайти оптимальний варіант, я звернула увагу на легкі та теплі речі, які підходять для будь-яких образів. Натрапила на сайт і вирішила спробувати купити гольф жіночий — він виявився дуже зручним, м’яким і одночасно стильним. Тепер можна швидко скласти образ для роботи, прогулянки чи зустрічі з друзями. Це реально економить час, адже речі добре комбінуються і підходять майже під будь-який стиль гардеробу.

Members

The Daily Gram

Design tips, biz tools, from-the-heart posts, authentic stories + cat videos.

Grab your Freebie & Join the Community

Download our FREE Brand Purpose and Clarity Workbook. This is designed to help new & established entrepreneurs dive deeper into intimate alignment and relationship with yourself and your brand!

© 2022 design and content by Sierra Rose Creative. All Rights Reserved

bottom of page